KÉSZ Kft.

Bemutatkozunk


A KÉSZ Csoport a hazai és a közép-európai régió jelentős építőipari szereplője, a legkülönfélébb beruházások, létesítmények megvalósítója. A cégcsoport a 90-es években tett kezdeti lépéseket követően ma már számottevő ingatlan portfólióval rendelkezik. Erre az ingatlanvagyonra alapozva korábban megalakítottuk létesítménygazdálkodási és üzemeltetési üzletágunkat, amely tevékenység folyamatosan erősödött meg a KÉSZ Csoporton belül.
Stratégiai kulcsszerepét a cégcsoportban jól jelzi, hogy a holding-struktúra kialakulásával a tevékenység továbbvitelére KÉSZ-FM néven egy teljesen önálló leányvállalat jött létre. 2008-tól társaságunk neve megváltozott, a tevékenységeket jobban kiemelő KÉSZ Ingatlan Üzemeltető és Fejlesztő Kft. elnevezésre.

A KÉSZ Ingatlan Kft. profilja az ingatlanok komplex üzemeltetése, a teljes körű létesítmény-gazdálkodás, amely kiterjed az épület-üzemeltetési munkák minden területére, a létesítményekkel kapcsolatos valamennyi működtetési, karbantartási, takarítási és fenntartási feladat ellátására, valamint a létesítmények bérbeadási-, és pénzügyi menedzselésére is. A cégcsoport méretének előnyeit kihasználva a cég a szabadpiaci energia-beszerzések versenyeztetése során kedvező villamos- és gázenergia beszerzést tud elérni, melynek előnyeit a bérlők is élvezhetik.
A cég célkitűzése olyan szolgáltatás biztosítása, amely az ingatlan tulajdonosa és bérlői számára biztosítja a zavartalan és optimális működést, továbbá olyan folyamatos és magas színvonalú műszaki aktivitás, amely az ingatlan értékének megőrzését eredményezi.
Az üzemeltetési tevékenység ellenőrzése, illetve a megrendelő és az üzemeltető közötti kapcsolattartás zökkenőmentes biztosítása érdekében a KÉSZ Ingatlan Kft. az MFMLGi 6.01 Létesítménygazdálkodási programot alkalmazza, melynek segítségével  folyamatosan nyomon követhető az üzemeltetés szakszerűsége.

-       

Hírek a LEO háza tájáról
2015. 06. 08.
Innováció nélkül nem fejlődik az építőipar
2015. 05. 08.
Tiszalök a példaképe a börtönépítésért versengő városoknak
2015. 03. 24.
Stratégia alkotás a KÉSZ Csoportnál
2014. 07. 23.
Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók
2014. 06. 05.