KÉSZ Kft.

Hírek

12
Listázás:időrendben|cím szrint

Hírek a LEO háza tájáról
2015. 06. 08.
2015 áprilisában került sor a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége éves közgyűlésére. A 2014-es eredmények és a 2015-ös tervek ismertetésén túl tisztújító választást is tartottak, melynek eredményeképpen Laskai Ildikót nevezték ki az Etikai Bizottság elnökévé.
Innováció nélkül nem fejlődik az építőipar
2015. 05. 08.
Az építőipar nehéz évei elmúltak, a szektor azonban még mindig elmarad attól a növekedési rátától, amit a válság előtt tudott produkálni. A további fejlődés kulcsa az innovációban rejlik - állítja Pintyőke Marcell, a KÉSZ Holding kommunikációs vezetője.
Tiszalök a példaképe a börtönépítésért versengő városoknak
2015. 03. 24.
A KÉSZ Csoport által tervezett, épített és üzemeltetett tiszalöki börtön a példaképe azoknak a magyar városoknak, amelyek fontolgatják, hogy március végéig pályáznak egy új börtön építésére a Belügyminisztériumnál. A helyi lakosság szerint a már hét éve üzemelő tiszalöki börtönnek köszönhetően pénz, munkahelyek, forgalom áramlott Tiszalökre, valamint a vasútvonal is megmaradt.
Stratégia alkotás a KÉSZ Csoportnál
2014. 07. 23.
A KÉSZ Csoport menedzsmentje és munkavállalói 2014-ben meghatározták a KÉSZ Csoport misszióját és vízióját, melyben Magyarország meghatározó építőipari vállalatcsoportja hosszú távú kötelezettséget és felelősséget vállalt a társadalom, a szakma és a környezet iránt.
Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók
2014. 06. 05.
12 alapító vállalat – köztük a KÉSZ Ingatlan Kft. – részvételével hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A Szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.
KÉSZ a Portfolio FM 2014 konferencián
2014. 05. 16.
2014. május 14-én került megrendezésre a portfolio.hu ingatlankonferenciája, a Portfolio FM 2014. A KÉSZ Csoport idén is képviseltette magát az eseményen, Laskai Ildikó, a KÉSZ Ingatlan Kft. ügyvezetője Az üzemeltetési piac helyzete című beszélgetésben vett részt.
Átadtuk a Kossuth teret
2014. 03. 18.
A KÉSZ Csoport tagvállalata, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. az elmúlt egy évben feszített tempóban dolgozott a Kossuth tér, azaz a Nemzet Főtere rekonstrukciós munkálatain.
Varga Mihály életműdíjat kapott
2014. 02. 11.
Kilencedik alkalommal rendezték meg Európa legfontosabb ingatlanszakmai konferenciáját Budapesten, a Portfolio.hu Property Investment Fórumot 2013 végén. A konferencia végén az ingatlanszektor kiemelkedő teljesítményeinek elismeréseként adták át Resource Property Awards díjakat is.
Az autóipar mellett főterek építésében is jeleskedik a KÉSZ
2013. 04. 30.
A jelenleg is futó Kossuth tér rekonstrukció és az orosházi főtér építése mellett a pannonhalmi főteret is a KÉSZ Építő Zrt. valósíthatja meg. A beruházás célja, hogy a világhírű Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz méltó főtere legyen Pannonhalma városának. Az új teret várhatóan 2013 őszén adják át.
A tudásra építenek
2013. 04. 17.
Másodízben a Kecskeméti Főiskola Gépipari Automatizálási Műszaki Főiskolai Karán rendezik meg a XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Műszaki Tudományi Szekcióját. Az április végi rendezvényt a kecskeméti acélgyáráról is ismert KÉSZ Csoport főtámogatóként és különdíjakkal is támogatja.

12
lap tetejere
KÉSZ Mester Udvarház, Budapest
KÉSZ Ipari Park, Kecskemét
Kinnarps Irodaház, Budapest
Büntetés-végrehajtási Intézet, Tiszalök
KÉSZ ARÉNA