KÉSZ Kft.

Hírek

12
Listázás:időrendben|cím szrint

Női futballt támogat a KÉSZ
2013. 04. 15.
Hárommillió forinttal támogatja a KÉSZ csoport a Női Magyar Kupa Döntőt, amellyel a magyar és nemzetközi megbízásokon is dolgozó hazai építőipari vállalatcsoport névadó szponzora lett az eseménynek. A „KÉSZ Női Magyar Kupa Döntő” a Ligakupa-sorozat fináléjának hivatalos előmeccse lesz, amelynek résztvevői az MTK Hungária válogatottja és az Astra-Bíró-Kert FC.
Május 6-án nyílik a Four Points by Sheraton Kecskeméten
2013. 03. 05.
Május 6-án nyit a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont. A befektető, tervező és kivitelező KÉSZ Csoport marketing-kommunikációs igazgatója, Pintyőke Marcell tájékoztatása szerint már most érkeznek a szállóvendég- és rendezvényfoglalások. Nem titok, hogy a Daimler AG kecskeméti autógyár-építkezése adta az ötletet a beruházáshoz.
Bokrétaünnep a business hotel és konferenciaközpont építkezésén Kecskeméten
2012. 09. 07.
Elérte legmagasabb pontját szerdán a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont, amelyet a KÉSZ csoport épít 2,5 milliárd forintból, 723 millió forint uniós támogatás segítségével.
NÉGY CSILLAGOS BUSINESS HOTEL MEGVALÓSÍTÁSA MEGLÉVŐ IRODAHÁZ ÁTALAKÍTÁSÁVAL KECSKEMÉTEN
2012. 05. 23.
Ma délelőtt Kecskeméten a közreműködő szervezetek képviselői közösen tették le Magyarország első Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontjának alapköveit. A Starwood szállodalánc tagjaként működő négy csillagos business hotelt és a hozzá kapcsolódó konferenciaközpontot a 30 éves KÉSZ Holding kecskeméti irodaházából 723 millió forint uniós támogatás segítségével, összesen 2,5 milliárd forintból alakítja ki a KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. Az épületkomplexumot várhatóan 2013-ban adják át, amellyel 43 új munkahely jön létre.
Magyar győzelem a KÉSZ Csoport által támogatott Davis Kupán
2012. 02. 17.
A KÉSZ Csoport mindig is elkötelezett híve volt a magyar sport és a magyar sportolók támogatásának. A KÉSZ mecenatúrájának segítségével kezdte pályáját több fantasztikus sportoló köztük Szávay Ágnes, Gyurta Dani, Lékó Péter nem beszélve a mai napig töretlen sikerrel működő és fejlődő KÉSZ Labdarugó Akadémiáról melynek csapatában tudhatjuk már Buzánszky Jenő bácsit is.
KÉSZ Akadémia a magyar fociért- 2012-ben Buzánszky Jenővel karöltve segítik az utánpótlás nevelést
2012. 02. 07.
A legendás Aranycsapat tagjával, Buzánszky Jenővel, a nemzet sportolójának szakmai védnökségével kezdi meg a 2012. évi működését a KÉSZ Labdarúgó Akadémia. A több mint 500 gyerekkel foglalkozó alapítvány célja a dél-alföldi régió városai közötti együttműködés kialakítása azért, hogy az utánpótlás nevelés rendszerét egységesítsék.
Hivatalosan is Európa legjobb repülőnapja lett a kecskeméti airshow!
2011. 03. 01.
2011. február 24 és 26 között Brüsszelben tartotta szokásos éves konferenciáját a European Airshow Cuncil, az Európai Repülőnapok Tanácsa. A konferencián 24 ország 240 képviselője jelenlétében osztották ki a 2010 év legjobb európai repülőnapjának járó díjat, a Paul Bowen Trophy-t, melyet a KÉSZ Csoport által is támogatott kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató kapott!

12
lap tetejere
KÉSZ Mester Udvarház, Budapest
KÉSZ Ipari Park, Kecskemét
Kinnarps Irodaház, Budapest
Büntetés-végrehajtási Intézet, Tiszalök
KÉSZ ARÉNA