KÉSZ Kft.

Hírek

12
Listázás:időrendben|cím szrint

Átadtuk a Kossuth teret
2014. 03. 18.
A KÉSZ Csoport tagvállalata, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. az elmúlt egy évben feszített tempóban dolgozott a Kossuth tér, azaz a Nemzet Főtere rekonstrukciós munkálatain.
A tudásra építenek
2013. 04. 17.
Másodízben a Kecskeméti Főiskola Gépipari Automatizálási Műszaki Főiskolai Karán rendezik meg a XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Műszaki Tudományi Szekcióját. Az április végi rendezvényt a kecskeméti acélgyáráról is ismert KÉSZ Csoport főtámogatóként és különdíjakkal is támogatja.
Az autóipar mellett főterek építésében is jeleskedik a KÉSZ
2013. 04. 30.
A jelenleg is futó Kossuth tér rekonstrukció és az orosházi főtér építése mellett a pannonhalmi főteret is a KÉSZ Építő Zrt. valósíthatja meg. A beruházás célja, hogy a világhírű Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz méltó főtere legyen Pannonhalma városának. Az új teret várhatóan 2013 őszén adják át.
Bokrétaünnep a business hotel és konferenciaközpont építkezésén Kecskeméten
2012. 09. 07.
Elérte legmagasabb pontját szerdán a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont, amelyet a KÉSZ csoport épít 2,5 milliárd forintból, 723 millió forint uniós támogatás segítségével.
Hírek a LEO háza tájáról
2015. 06. 08.
2015 áprilisában került sor a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége éves közgyűlésére. A 2014-es eredmények és a 2015-ös tervek ismertetésén túl tisztújító választást is tartottak, melynek eredményeképpen Laskai Ildikót nevezték ki az Etikai Bizottság elnökévé.
Hivatalosan is Európa legjobb repülőnapja lett a kecskeméti airshow!
2011. 03. 01.
2011. február 24 és 26 között Brüsszelben tartotta szokásos éves konferenciáját a European Airshow Cuncil, az Európai Repülőnapok Tanácsa. A konferencián 24 ország 240 képviselője jelenlétében osztották ki a 2010 év legjobb európai repülőnapjának járó díjat, a Paul Bowen Trophy-t, melyet a KÉSZ Csoport által is támogatott kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató kapott!
Innováció nélkül nem fejlődik az építőipar
2015. 05. 08.
Az építőipar nehéz évei elmúltak, a szektor azonban még mindig elmarad attól a növekedési rátától, amit a válság előtt tudott produkálni. A további fejlődés kulcsa az innovációban rejlik - állítja Pintyőke Marcell, a KÉSZ Holding kommunikációs vezetője.
KÉSZ Akadémia a magyar fociért- 2012-ben Buzánszky Jenővel karöltve segítik az utánpótlás nevelést
2012. 02. 07.
A legendás Aranycsapat tagjával, Buzánszky Jenővel, a nemzet sportolójának szakmai védnökségével kezdi meg a 2012. évi működését a KÉSZ Labdarúgó Akadémia. A több mint 500 gyerekkel foglalkozó alapítvány célja a dél-alföldi régió városai közötti együttműködés kialakítása azért, hogy az utánpótlás nevelés rendszerét egységesítsék.
KÉSZ a Portfolio FM 2014 konferencián
2014. 05. 16.
2014. május 14-én került megrendezésre a portfolio.hu ingatlankonferenciája, a Portfolio FM 2014. A KÉSZ Csoport idén is képviseltette magát az eseményen, Laskai Ildikó, a KÉSZ Ingatlan Kft. ügyvezetője Az üzemeltetési piac helyzete című beszélgetésben vett részt.
Magyar győzelem a KÉSZ Csoport által támogatott Davis Kupán
2012. 02. 17.
A KÉSZ Csoport mindig is elkötelezett híve volt a magyar sport és a magyar sportolók támogatásának. A KÉSZ mecenatúrájának segítségével kezdte pályáját több fantasztikus sportoló köztük Szávay Ágnes, Gyurta Dani, Lékó Péter nem beszélve a mai napig töretlen sikerrel működő és fejlődő KÉSZ Labdarugó Akadémiáról melynek csapatában tudhatjuk már Buzánszky Jenő bácsit is.

12
lap tetejere
KÉSZ Mester Udvarház, Budapest
KÉSZ Ipari Park, Kecskemét
Kinnarps Irodaház, Budapest
Büntetés-végrehajtási Intézet, Tiszalök
KÉSZ ARÉNA