KÉSZ Kft.

Hírek

Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók


2014. 06. 05.

12 alapító vállalat – köztük a KÉSZ Ingatlan Kft. – részvételével hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A Szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

A LEO alakuló közgyűlésén a Szövetség elnökévé Schmidt Józsefet, a Future FM vezérigazgató-helyettesét , főtitkárává Istiván Ritát választották.
„A létesítménygazdálkodási szakma minőséget teremt, és jelentősen hozzájárul az élhető és fenntartható környezet kialakításához. A Szövetség megalakulásával olyan alapvető szakmai sztenderdek megteremtésére nyílik most lehetőség, amelyek már hosszú évek óta hiányoznak az ipar átlátható működéséhez” - mondta Schmidt József, frissen megválasztott elnök a Művészetek Palotájában nemrégiben tartott alakuló ülésen.
Vágó László, alelnök, a Strabag PFS Zrt. vezérigazgatója a piaci szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozásának fontosságát hangsúlyozta, amivel lehetőséget teremtenek a legjobb működési gyakorlatok elemzésére és megosztására, a szakmai képzés és oktatás támogatására, valamint a közösen kialakított korszerű megoldások fejlesztésére.
Jászberényi István, alelnök, a Kraft FM Kft. ügyvezető igazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy a Szövetség számára az a legfontosabb feladat, hogy megteremtse az átláthatóságot, egyben definiálja az egyes szolgáltatásokat, valamint általános szakmai és etikai szabályokat állítson fel párbeszédet teremtve a megrendelők, a jogalkotók-és alkalmazók irányába.


KÉSZ Mester Udvarház, Budapest
KÉSZ Ipari Park, Kecskemét
Kinnarps Irodaház, Budapest
Büntetés-végrehajtási Intézet, Tiszalök
KÉSZ ARÉNA