KÉSZ Kft.

Hírek

Varga Mihály életműdíjat kapott


2014. 02. 11.

Kilencedik alkalommal rendezték meg Európa legfontosabb ingatlanszakmai konferenciáját Budapesten, a Portfolio.hu Property Investment Fórumot 2013 végén. A konferencia végén az ingatlanszektor kiemelkedő teljesítményeinek elismeréseként adták át Resource Property Awards díjakat is.


A Portfólió Életműdíját idén Varga Mihálynak, a KÉSZ csoport elnök-vezérigazgatójának ítélték az elmúlt 30 évben az építőiparban nyújtott kimagasló teljesítményéért. Varga Mihály beszédében kiemelte: mivel a világ nagyon gyorsan változik, csak az tud előre haladni, aki képes a tudását más iparágakba is hasznosítani.

„A KÉSZ csoport képes volt erre: az építőiparban és a cégépítésben megszerzett 30 éves tapasztalatát átültette más iparágakba is. A legfontosabb vezérelv mindig is az volt számomra, hogy jó csapatot építsek magam köré és mindig a tudásra koncetráljak. Ezért lett a személyes filozófiám a cégcsoport szlogene is: a Tudásra építünk.” – emelte ki Varga Mihály. Szerinte ez egy példa kell, hogy legyen a fiatalok számára is, hiszen kemény munkával, kitartással és egy jó csapattal együtt igenis lehet maradandót alkotni.

A KÉSZ mára már nem csak az építőiparban van jelen. Befektetéseivel és fejlesztéseivel képviselteti magát a szállodaiparban, a vendéglátó iparban, a szoftverfejlesztés terén, a könyvelés és pénzügyi szolgáltatások terén valamint az élelmiszer kereskedelemben is.





KÉSZ Mester Udvarház, Budapest
KÉSZ Ipari Park, Kecskemét
Kinnarps Irodaház, Budapest
Büntetés-végrehajtási Intézet, Tiszalök
KÉSZ ARÉNA