KÉSZ Kft.

Minőségpolitikánk


A társaság kiemelt célja, hogy a létesítmény üzemeltetés és karbantartás teljes vertikumában, megbízóink kifejezett és elvárható igényeit megismerve azokat a leggyorsabban és kifogástalan minőségben teljesítsük.

Ennek érdekében ISO 9001:2000. szabványra épülő minőségirányítási rendszer működtetését vezetjük be, melyet független tanúsító szervezettel, a TÜV Nord Kft-vel tanúsítattunk.

A vevő központú minőségbiztosítás megteremtése a társaság minden vezetői szintjének feladata. A vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, és a minőségjavító tevékenység irányában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.
Előminősített szállítóinkkal hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, egyben elvárjuk a minőség politikánknak való megfelelést.

Minőségcélként tűzzük ki:
•    a vevő központú szervezeti működést,
•    munkatársak szakmai készségének növelését,
•    szolgáltatás színvonalának folyamatos fejlesztését.

A minőségcélok adott évre vonatkozó konkrét megvalósítandó feladatait a tárgyévben kiadott minőségirányítási Éves célok / programok között deklaráljuk munkatársaink irányában.

Minden munkatársunkkal tudatosítjuk, hogy saját munkavégzése során tegye meg a legtöbbet annak érdekében, hogy a minőségi rendszer előírásainak betartásával folyamatosan teljesítse a vevőink elvárt igényeit.

Hírek a LEO háza tájáról
2015. 06. 08.
Innováció nélkül nem fejlődik az építőipar
2015. 05. 08.
Tiszalök a példaképe a börtönépítésért versengő városoknak
2015. 03. 24.
Stratégia alkotás a KÉSZ Csoportnál
2014. 07. 23.
Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók
2014. 06. 05.