KÉSZ Kft.

KÉSZ Csoport


KÉSZ Csoport
KÉSZ Csoport

1982-ben gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét Komplex néven a KÉSZ Kft. jogelődje. A társaság a megrendelők és a piac igényeihez igazodva folyamatosan bővítette építőipari tevékenységét, ezzel párhuzamosan a létszáma is dinamikusan bővült. A folyamatos növekedés révén cégünk egyre inkább megerősítette jelenlétét előbb Magyarországon, majd leányvállalatai révén Közép-Európában is.

2007-re a KÉSZ Kft. egy több száz főt foglalkoztató, az építés-kivitelezés mellett ingatlanfejlesztéssel, üzemeltetéssel is foglalkozó céggé vált. Megérett az idő az átalakulásra: az alapításának 25. évfordulóját ünneplő KÉSZ Kft. és leányvállalatai klasszikus holding szervezetbe tömörültek, a profiltisztítás és a hatékonyság növelésének érdekében.
A KÉSZ Kft. megőrizve főprofilját, a jövőben is az építőipar egészét átfogó szolgáltatásokat nyújt. Partnereink tervezésben, kivitelezésben, szerkezetek-, építőelemek gyártásában, szerkezetépítésben, gépészeti és épületvillamossági szerelésben is számíthatnak szakmai tapasztalatunkra, tudásunkra.
Tervezőirodáink a tervezési munkák minden fázisában (vázlatterv, engedélyterv, kiviteli terv, gyártmányterv) képesek rövid határidőkkel megoldásokat adni a megrendelő igényeire. A kecskeméti KÉSZ Ipari Parkban acélszerkezeteket, szerkezeti-acél félkész elemeket, fém burkolatokat, tetőlemezeket, álmennyezetek és árnyékolók paneljeit valamint elektromos kapcsolószekrényeket és elosztókat állítunk elő.
A generálkivitelezés kezdetektől fogva főprofilja vállalatunknak, számos épület, komplexum teljes körű kivitelezésével büszkélkedhetünk. Legjelentősebb referenciáink főként az ipar területéről kerültek ki: több gyártó-és szerelőcsarnokot, üzemet valósítottunk meg, saját beruházásban is. Megbízásaink szintén jelentős hányadát képezik a kereskedelmi létesítmények: kiemelt tapasztalatra tettünk szert hipermarketek, bevásárló- és szórakoztató központok, raktárak, logisztikai központok, szakáruházak építésében. Referenciáink sorát színesítik a középületek: irodaházak, szállodák, közigazgatási-, oktatási- és kulturális-létesítmények, egészségügyi, szolgáltató központok és közlekedési létesítmények, valamint egyházi épületek kivitelezése, többnyire állami szervek vagy települési önkormányzatok megrendelésére.
Épületgépész szakcsoportunk vállalkozik a vízrendszerek, fűtési rendszerek, klímatechnikai, konyhatechnológiai rendszerek szerelésére, beüzemelésére és szervízelésére, épületvillamossági részlegünk pedig biztosítja a létesítmények teljes körű épületvillamossági kivitelezését, a szállítástól kezdve a szerelésen, beüzemelésen át egészen a mérésig és karbantartásig.
Hírek a LEO háza tájáról
2015. 06. 08.
Innováció nélkül nem fejlődik az építőipar
2015. 05. 08.
Tiszalök a példaképe a börtönépítésért versengő városoknak
2015. 03. 24.
Stratégia alkotás a KÉSZ Csoportnál
2014. 07. 23.
Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók
2014. 06. 05.