KÉSZ Kft.

Sajtószoba


Ez minden irodistát érinthet. Megalakult a LEO
2014.06.05
12 alapító vállalat részvételével hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A szakmai szervezet egyik alapítója a KÉSZ Ingatlan Kft.
Túlzottan leszorítják az ingatlanüzemeltetés költségét a tendereken
2014.05.19
Az üzemeltető cégek nemrégiben szakmai szervezetet hoztak létre, amelyben célul tűzték ki a szakmai minimumárak meghatározását - jelentette be Laskai Ildikó, a KÉSZ Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója a konferencián.
A polgármester tárgyal a KÉSZ Holding Zrt-vel
2014.02.12
Megismerte a közgyűlés a Rudolf laktanya és a Kecskeméti Uszoda hasznosítását vizsgáló testület munkájáról szóló tájékoztatást, és felkérte dr. Zombor Gábor polgármestert, hogy az ingatlanok hasznosítására vonatkozó koncepció előkészítése érdekében tárgyalásokat folytasson a KÉSZ Holding Zrt.-vel.
Életműdíj Varga Mihálynak
2013.12.01
Portfolio.hu Property Investment Fórumon a szervezők idén is több kategóriában osztották ki a Resource Property Awards díjakat az ingatlanszektor kiemelkedő teljesítményeinek elismeréseként. A Skanska által fejlesztett Green House irodaház lett az év projektje és Varga Mihály, a KÉSZ Cégcsoport alapítója és elnöke kapta az életműdíjat.
Mikor érezhetünk ismét mindannyian malterszagot?- Tudósítás
2013.11.30
Lassan már fél évtizede foglalkoztatja az ingatlanszektor szereplőit a kérdés: vajon mikor ér véget a válság a hazai ingatlanpiacon, mikor érünk a gödör aljára és mikor jön a fordulópont? Tavaly novemberben a Portfolio.hu Property Investment Fórumon a szakma elitjének döntő többsége úgy vélte, túl vagyunk a mélyponton, azóta pedig ismét egy nehéz év áll az iparág szereplői mögött. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő konferencián most ismét összegyűltek a hazai, az európai és a régiós ingatlanpiac meghatározó személyiségei, üzletemberei és politikai döntéshozói, hogy az iparágat foglalkoztató kérdéseket, kétségeket és lehetőségeket közösen vitassák meg. Tudósítás a Portfolio.hu Property Investment Fórum 2013-ról.
Adománygyűjtés a KÉSZ Csoporttal
2013.08.10
Adománygyűjtést szervezett a hétvégi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón a KÉSZ Csoport a Kecskeméti Mentőszolgálat javára. A befolyt összegekből az építőipari vállalat egy több millió forintos automata újraélesztő-készülékkel kívánja elősegíteni a mentősök munkáját.
Mire figyeljenek az üzemeltetők, épülettulajdonosok?
2013.05.16
A Portfolio.hu által immár negyedik alkalommal megrendezendő Ingatlankezelés és Energiahatékonyság Konferencia az üzemeltetők, property menedzserek, vagyonkezelők, ingatlanos szakemberek első számú szakmai fórumává vált.
Az ingatlanpiac új stratégiai területei – konferencia
2013.05.12
A Napi.hu ingatlankonferenciája hagyományosan a szakma legnagyobb, legelismertebb szakértőit vonultatja fel, hogy az érdeklődő vagy érintett döntéshozók, cégvezetők, ingatlantulajdonosok, kezelők és befektetők választ kaphassanak a legégetőbb kérdésekre.
KÉSZ Csoport: Építőipari cég a MagyarBrands díjazottjai között
2012.10.30
Immáron harmadjára ítélték oda a MagyarBrands díjakat azoknak a cégeknek, amelyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget szimbolizáló értékeket képviselnek. 2012-ben a KÉSZ Csoport is elnyerte ezt a kitüntetést.
Bokrétaünnep a business hotel és konferenciaközpont építkezésén Kecskeméten
2012.09.08
Elérte legmagasabb pontját szerdán a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont, amelyet a KÉSZ csoport épít 2,5 milliárd forintból, 723 millió forint uniós támogatás segítségével.
Mentorként energiahatékonyságra ösztönözi partnereit a KÉSZ
2012.03.19
Gazdaság Mentorként energiahatékonyságra ösztönözi partnereit a kész A vállalat törekvéseit energiahatékonysági díjjal ismerték el Virtuális Erőmű Program keretein belül, a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap alkalmából Energiahatékony "Mentor" Vállalat díjat kapott a KÉSZ Csoport.
Interstate a kecskeméti Four Points by Sheraton üzemeltetője
2011.11.30
Az Interstate Hotels & Resorts, az Egyesült Államok legnagyobb független szálloda üzemeltető vállalata bejelentette, hogy hosszú távú üzemeltetési szerződést kötött a közép-magyarországi 136 szobás Four Points by Sheraton Kecskemét szálloda üzemeltetésére. A szálloda egy meglévő irodaépület többcélú felújításának keretében épül a legnagyobb magyar építőipari és ingatlanfejlesztési vállalat, a KÉSZ Holding Zrt. érdekeltsége, a KÉSZ Industrial Park Real Estate Management LLC. kivitelezésében.
A KÉSZ a Property Investment 2011 támogatója
2011.11.18
A KÉSZ Csoport támogatóként hozzájárult a Property Investment Forum 2011 esemény megrendezéséhez.A szimpóziumon Csoportunkat képviselte Laskai Ildikó, Tóth László, Balázs György a KÉSZ Ingatlan Kft, Pintyőke Marcell a KÉSZ Holding színeiben.
Klaszterben az erő
2010.10.16
Varga Mihály, a KÉSZ Csoport elnök-vezérigazgatója beszél a magyar építőipar összefogásának remélt hasznáról.
Tavaszi zsongás az építőiparban
2010.04.02
Követve az elmúlt évek tendenciáit, 2009-ben is szomorú évet zárt a magyar építőipar. Az ország gazdaságát döntően meghatározó ágazatban az elmúlt évben csaknem harmincezren váltak munkanélkülivé. Több mint ezer vállalkozás ellen indult felszámolási eljárás, az építőipar termelési volumene pedig 4,3 százalékkal maradt el a 2008-as eredménytől. 2009-ben is kritikus volt a beruházások megvalósulási aránya úgy a közbeszerzésben, mint a privát projektek esetében. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott Pintyőke Marcell, a KÉSZ Csoport kommunikációs igazgatója.
Mit szól hozzá?
2008.09.12
A lakásépítés helyzetéről, az aktuális irodapiaci tendenciákról kérdezte az Ingatlan és befektetés Breitner Gábort, a KÉSZ Holding Zrt. vezérigazgató-helyettesét.
Blikk: Kábeltévével és fogászattal "várja" lakóit a luxusbörtön
2008.04.14
A Blikk cikkében részletesen olvashatunk a börtön által nyújtott szolgáltatásokról.
Napi Gazdaság: Bezárult a börtönajtó
2008.04.14
A cikk sorra veszi a beruházás fázisait, az építés folyamatát, valamint ismerteti a beruházás adott térségre gyakorolt pozitív hatásait.
Világgazdaság: Átadták a KÉSZ-börtönt Tiszalökön
2008.04.14
A Világgazdaságban olvashatunk az üzemeltetéssel járó feladatokról, a börtön által nyújtott szolgáltatásokról, valamint bepillantást nyerhetünk a beruházás rövid történetébe.
Népszava: Az állam és a magánszektor közösen "őrködik"
2008.04.14
A Népszava kiemeli a börtön megépítésének fontosságát, annak társadalmi szerepét. Felvázolja a hazánkban található büntetés-végrehajtási intézetek helyzetét, jelenlegi problémáit. Részletesen foglalkozik a börtönben jelentkező, különböző - az üzemeltetőre váró - feladatkörökkel.
Duna TV: Átadták az első magyar magánbörtönt
2008.04.14
A cikk megemlíti a magyarországi büntetés-végrehajtás helyzetét, valamint foglalkozik a beruházás adott térségre gyakorolt pozitív hatásaival.
Délmagyarország: Magánbörtönben jártunk Tiszalökön
2008.04.14
A cikkben megismerhetünk a tiszalöki börtönhöz hasonló projekteket a világban, valamint rálátásunk nyílik arra, hogy a különböző országokban egy ilyen méretű beruházás milyen körülményekkel, feltételekkel zajlik.
Origo.hu: Átadták az első PPP-ben épült börtönt
2008.04.11
A cikk beszámol a börtön átadási ünnepségéről, valamint röviden felvázolja a beruházás történetét az elindulástól az átadásig.
Beszélőn
2007.10.27
Az Építőmester Magazin 2007 szeptember - októberi számában megjelent cikk.
Az év elejétől működik a KÉSZ-csoport önálló FM-cége
2007.06.03
A Facility Management magazinban megjelent cikk, a IX.évfolyam 2007/2. számban (Június).
Hírek a LEO háza tájáról
2015. 06. 08.
Innováció nélkül nem fejlődik az építőipar
2015. 05. 08.
Tiszalök a példaképe a börtönépítésért versengő városoknak
2015. 03. 24.
Stratégia alkotás a KÉSZ Csoportnál
2014. 07. 23.
Összefogtak a létesítménygazdálkodási szolgáltatók
2014. 06. 05.